Pse TANZANIA?


Tanzania është shtëpia e disa prej parqeve kombëtare më të famshme të Afrikës dhe atraksioneve natyrore, duke përfshirë malin madhështor Kilimanjaro. Rrjedhimisht, gjërat më të njohura për të bërë në Tanzani dhe arsyeja pse shumë njerëz vizitojnë vendin, janë safarët dhe aventurat që lidhen me jetën e egër.

Për shkak të vendndodhjes së saj gjeografike, Tanzania shfaqet si një qendër kryesore tregtare rajonale dhe ka një atmosferë miqësore  për zhvillim të bizneseve. Tregu i Tanzanisë është tërheqës për investitorët e huaj dhe vendas pasi ka disponueshmëri dhe akses të lehtë të produkteve. Rieksportet në vendet fqinje janë me taksa të ulëta ose të përjashtuara nga taksat. Industritë kryesore janë përpunimi i ushqimit, tekstilet, prodhimi i birrës, prodhimi i cigareve, etj. Mundësitë e shumta janë në fushën e ndërtimit, mobilieve, teknologjive IT dhe shumë të tjera.

Me popullatën e re mbi 60 milionëshe me një mikpritje tradicionalisht të ngrohtë Tanzania është vend i mundësive të mëdha.


Leave a Reply