Regjistrimi për pjesëmarrje ne Takim B2B Tanzania

295.00 

Shkarko PDF
Komuniteti i Afrikës Lindore

Takimi B2B (Business To Business) Tanzania – Kosova&Albania

Category: Tags: ,

Description

Takimi B2B (Business to Business) Tanzania – Kosova&Albania

Vendi i takimit: Dar Es Salaam Tanzania

Koha: Nëntor 2022 (pjesa e dytë e nëntorit)

Zgjatja: 3 ditë

Aktivitete tjera: Me pagesë shtesë

Vizita ne Serengeti park nacional dhe Kilimanxharo

Vizita në Zanzibar

Numri i planifikuar i pjesëmarrësve rreth 200 ( 100 nga Tanzania dhe 100 nga Kosova dhe Shqipëria)

 

Regjistrimi paraprak përfshinë si vijon:

Futja e shënimeve ne databazë për pjesëmarrësit me mundësi kërkimi online

Hapja e faqeve prezantuese në internet për pjesëmarrës pa limit të tekstit, fotove, videove dhe materialeve tjera prezantuese.

Gjetja e partnerëve potencial ne të dy anët

Përditësimi i shënimeve dhe informimi i rregullt.

Buletini ne PDF i rregullt informativ dyjavor deri ne mbylljen e takimit.

 

Çmimi 250€ pa TVSH

Fatura e rregullt fiskale

Ju lutemi na dërgoni shënimet e ndërmarrjes tuaj që të ju dërgojmë faturën me mënyrën e pagesës. Ju mund të zgjidhni pagesën përmes bankës ase kartelës sipas dëshirës.

Kthimi i plotë i pagesës në rast se nuk jeni të kënaqur me shërbimet tona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Regjistrimi për pjesëmarrje ne Takim B2B Tanzania”

Your email address will not be published.