Short Story

Makina CNC me 4 akse për prerjen e styroporit

 

Makina CNC me 4 akse për prerjen e styroporit

by Mark Culaj

 • 1 000.00 

  Funding Goal
 • 100.00 

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
10.00%
This campaign has been invalid or not started yet.
Prishtina, Kosovo

Mark Culaj

2 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Campaign Story

Makina CNC me 4 akse për prerjen e styroporit

Dimensionët:

X = 500 mm
Y = 500 mm
Z = 500 mm

Rewards

100.00  - 249.00 

Kartela KSEA që ju mundëson blerje të shumta me zbritje dhe akses ne projekte premium

December, 2022

Estimated Delivery
Campaign already completed.
1 backers
99 rewards left

250.00  or more

Kit komplet për ndërtim të makinës.
Pas përfundimit të kampanjës çmimi do të jetë 400 Euro

December, 2022

Estimated Delivery
Campaign already completed.
0 backers
10 rewards left

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makina CNC me 4 akse për prerjen e styroporit”