Laser cut

1.00 

Ju mund të porositni prerje me laser të materialeve të ndryshme.
zgjidhni nga lista e materialeve më poshtë.

Prerja e llamarinave të rrafshëta dhe prerja e tubove cilindrike ose katrore.

SKU: N/A Category:

Description

Laser me fuqi 6 kW për prerje të llamarinave deri ne 20mm

Laseri për prerjen e formave tubolare dhe trofileve të ndryshme:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laser cut”