Prodhimi i filamentit për printerë 3D në Kosovë

KSEA Technology në bashkëpunim me Elektrostublla do të fillon së shpejti prodhimin e filamenteve për printerë 3D nga materialet në fillim:

 1. ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene)
 2. PLA (Polylactic Acid)
 3. PET (PolyEthylene Terephthalate)
 4. Nylon

duke vazhduar në pjesën e dytë me materialët tjera si:

4. PolyEthylene Trimethylene Terephthalate

 1. PETT (PolyEthylene Trimethylene Terephthalate)
 2. PVA (Polyvinyl alcohol)

Dhe në fazën e fundit edhe filamente tjera me ekzotike si

 1. Sandstone Filament (PLA + Brick)
 2. Wood Filament
 3. Metal Filament PLA / ABS
 4. HIPS Filament
 5. Magnetic Iron PLA Filament
 6. Carbon Fiber 3D Printer Filament
 7. Conductive PLA
 8. Flexible, TPE Filament
 9. Glow in the Dark Filament
 10. Amphora 3D Printer Filament

Çmimet pritët të jenë shumë të ulëta krahasuar me ato të importit si dhe mundësia e blerjes të sasive të vogla. Përmes postës së shpejte dërgesa do të bëhet në çdo vend në Kosovë brenda 24 orëve ose edhe më shpejtë kur është nevoja.

Një pjesë që do të prodhohet nga materialët e ricikluara do të ketë çmim jashtëzakonisht të vogël duke mundësuar realizimin e prodhimeve ku kërkohen çmime të ulëta.

Përveç filamentit KSEA Technology do të fillon edhe ofertimin e pjesëve të punuara në printer 3D nga prodhimi i vet ose përmes ko-operuesve të pajisur me printer 3D.
(Nëse keni dëshirë të bëheni ko-operues ose keni pyetje lidhur me materialet dhe aplikimet e filamenteve na dërgoni një email në info@ksea.technologu)

Leave a comment