Printerët 3D

KSEA Technology shpk dhe ELEKTROSTUBLLA shpk fillojnë prodhimin e printerëve 3D. Prodhimi i të gjitha versioneve do të jetë me kod të hapur (open source) dhe me çmime shumë ekonomike.

Pjesa më e madhe e printerëve është prodhim vendor si profilet e aluminit, pjesët e printuara 3D etj.

Të gjitha prodhimet kanë garanci në afat 24 muaj dhe të siguruar servisimin dhe përkrahjen teknike në vend.

Leave a comment