Nga dita e parë e trajnimit të mbajtur në Rronifer – Makinat CNC

Në ditën e parë të trajnimit biseduam rreth Njësive dhe Instrumenteve Matëse. Gjithashtu, i shpjeguam edhe Llojet dhe Vetitë e Materialeve. Punonjësit e Rronifer, patën mundësinë që t’i shohin instrumentet matëse dhe të bëjnë matje të ndryshme me ato. Ata gjithashtu u aftësuan që të bëjnë dallimin e materialeve. I falënderojmë për interesimin e treguar gjatë gjithë kohës!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply