Ndërto makinën tënde CNC, robotin ose ndonjë automatizëm

KSEA technology ofron mundësi të porosisë on-line të pjesëve që ju nevojitën për ndërtim të tipave të ndryshme të makinerive CNC, robotëve dhe automatizmëve të ndryshëm

Profilet e aluminit me dimensione 20×40 mm të prera ne dimensione të kërkuara dhe me shpime dhe filetime sipas konstruksionit dhe vizatimeve të klientit.

Shumë shembuj mund të gjeni ne
OpenBuilds.com

Dhe shumë të tjera

Rrota të plastikës me kushineta dhe pjesë tjera lëvizëse.

Pjesë të prera me laser sipas vizatimit të klientit

Pjesë të printuara 3D me materiale të ndryshme si PLA, ABS, Poliuretan, Najlon dhe shumë të tjera për ndërtim të pjesëve lidhëse dhe funksionale.

Pjesë të ndryshme të punuara ne makineri CNC dhe ne makineri klasike si torno, freza etj.Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply