B2B Tanzania


Nga organizatori i panairit të parë në vitin 1999 në Kosovën e pasluftës që organizoi në vazhdim edhe 10 panaire tjera deri ne vitin 2005, tani organizohet një takim B2B (Business To Business) në Tanzani.

Pritët që të marrin pjesë mbi 200 biznese nga Kosova Shqipëria dhe Tanzania dhe të diskutojnë mundësitë e bashkëpunimit dhe lidhjen e kontratave eventuale për tregti dhe investime të përbashkëta.

Vendi: Dar Es Salaam Tanzani
Koha: Nëntor 2022
Zgjatja: 3 ditë
Pjesëmarrës: mbi 200

Ofertat:

Sponsor Gjeneral 10 000€ (e shitur)

Sponsor gjithsejtë 4 (1 e shitur 3 të lira) Çmimi 2500€

Regjistrimi për pjesëmarrje për kompani: 250€ (295€ me TVSH) (shpenzimet e udhëtimit dhe të qëndrimit i paguajnë pjesëmarrësit)

Reklama dhe publiciteti ne media të organizatorit 100€ për 20000 shikime (impressions) 100€ (mund të bëhet e shumëfishtë).

Më shumë informacion ne lidhjet e më poshtme.

Në mund të gjejmë blerës potencial që do të ju kontaktojnë direkt lidhur me eksport në 7 vende të Afrikës Lindore.

Për çdo informatë mund të na drejtoheni.

Organizatori Teknik:

KSEA Technology shpk
Mark Culaj CEO
email: info@ksea.technology
web: www.ksea.technology
mobil +383 49 113 792


Leave a Reply