Author: Agnesa Sopaj

  • Nga dita e parë e trajnimit të mbajtur në Rronifer – Makinat CNC

    Në ditën e parë të trajnimit biseduam rreth Njësive dhe Instrumenteve Matëse. Gjithashtu, i shpjeguam edhe Llojet dhe Vetitë e Materialeve. Punonjësit e Rronifer, patën mundësinë që t’i shohin instrumentet matëse dhe të bëjnë matje të ndryshme me ato. Ata gjithashtu u aftësuan që të bëjnë dallimin e materialeve. I falënderojmë për interesimin e treguar…