Author: admin

 • Pse TANZANIA?

  Tanzania është shtëpia e disa prej parqeve kombëtare më të famshme të Afrikës dhe atraksioneve natyrore, duke përfshirë malin madhështor Kilimanjaro. Rrjedhimisht, gjërat më të njohura për të bërë në Tanzani dhe arsyeja pse shumë njerëz vizitojnë vendin, janë safarët dhe aventurat që lidhen me jetën e egër. Për shkak të vendndodhjes së saj gjeografike, […]

 • B2B Tanzania

  Nga organizatori i panairit të parë në vitin 1999 në Kosovën e pasluftës që organizoi në vazhdim edhe 10 panaire tjera deri ne vitin 2005, tani organizohet një takim B2B (Business To Business) në Tanzani. Pritët që të marrin pjesë mbi 200 biznese nga Kosova Shqipëria dhe Tanzania dhe të diskutojnë mundësitë e bashkëpunimit dhe […]

 • 3D

 • Riciklimi i plastikës

  Projekti i radhës riciklimi i plastikës

 • Takimet

 • Ndërto makinën tënde CNC, robotin ose ndonjë automatizëm

  KSEA technology ofron mundësi të porosisë on-line të pjesëve që ju nevojitën për ndërtim të tipave të ndryshme të makinerive CNC, robotëve dhe automatizmëve të ndryshëm Rrota të plastikës me kushineta dhe pjesë tjera lëvizëse. Pjesë të prera me laser sipas vizatimit të klientit

 • Printeret-3d

  Fillon prodhimi i printerëve 3D