About us

KSEA technology is e new StartUp enterprise based on Prishtine Kosovo created by experienced engineers and motivated young people

KSEA technology aims to use advanced technologies in order to provide a high quality industrial service to the Kosovo economy and beyond.

KSEA Education is e division that aims to provide high standard mentoring and instruction for students willing to studi online using modern technology.

KSEA technology është një ndërmarrje e re (StartUp) me qendër në Prishtinë e krijuar nga inxhinier me përvojë dhe të rinj të motivuar.

KSEA technology synon përdorimin e teknologjive të avancuara më qëllim të ofrimit të një shërbim industrial të cilësisë të lartë ekonomisë kosovare dhe më gjerë.

KSEA Education është një ndarje e cila synon të sigurojë mentorim dhe udhëzim të standardit të lartë për studentët të gatshëm të studiojnë në internet duke përdorur teknologjinë moderne.